سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 28 دی 1397 English
تاریخ 1396/11/20     تعداد دفعات مشاهده 78 بار     ساعت 12:06:12     گروه خبري اخبار شبکه بهداشت و درمان املش

ساختمان جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان املش در مورخه 96/11/18 با حضور معاون درمان وزارت بهداشت، نماینده مردم شهرستان املش در مجلس شورای اسلامی، ریاست و مسوولین دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از مسوولین شهرستان املش به بهره برداری رسید.
ساختمان جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان املش با حضوردکتر قاسم جان بابایی- معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر اسدالله عباسی-نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی، ریاست و مسوولین دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسوولین محلی به بهره برداری رسید.این پروژه در فضایی به متراژ 3000 متر مربع و با زیربنای 1500 متر مربع در سه طبقه شامل مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهید فرمانبر، ستاد شبکه و مرکز بهداشت با هزینه ای بالغ بر 30 میلیارد ریال از محل اعتبار طرح تحول سلامت و مشارکت خانواده خیر- سردار شهید سید محمود فرمانبر، ساخته شده است.

گفتنی است: در حاشیه این افتتاحیه، حاضران ضمن بازدید از از بخش های آزمایشگاه، رادیو لوژی، درمانگاه های تخصصی، اورژانس و واحد CPR بیمارستان نیکوکار املش، از نزدیک روند خدمت رسانی در این مرکز را مورد بررسی قرار دادند. گفتنی است: بیمارستان 32 تختخوابی نیکوکار شهرستان املش با زیر بنای 3300 متر مربع در دو طبقه احداث شده است./