سایت اصلی دانشگاه |  چهارشنبه 26 دی 1397 English
جستجو:  
شرح وظايف واحد نظارت بر مواد غذایی
چاپ

الناز حبیبی

تحصیلات : کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

شرح وظایف

1. کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده­های غذایی آشامیدنی آرایشی وبهداشتی وجلوگیری ازعرضه مواد غیر قابل مصرف

2. بازرسی­های مستمر و مشترک به همراه کارشناسان سازمان تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی و مجمع امور صنفی از واحدهای عرضه فرآورده ­های آرایشی و بهداشتی و جمع ­آوری کالاهای غیرمجاز و معرّفی واحدهای متخلّف به تعزیرات حکومتی

3. رسیدگی به درخواستهای متقاضیان واحدهای تولید کننده مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و همچنین متقاضیان دریافت شناسه نظارت کارگاهی جهت دریافت پروانه­ های بهداشتی لازم و انجام بازدید­های مربوطه

4. بررسی و کنترل مدارک مربوط به پروانه­ های بهره برداری و ساخت

5. نمونه­برداری از کلیه مواد غذائی و آشامیدنی و بهداشتی و ارسال نمونه­ ها به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو.

6. پیگیری نتایج آزمون نمونه ­های ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی بهداشتی و آرایشی استان

7. رسیدگی به شکایات واصله از محصولات غذایی ،آرایشی و بهداشتی

8. نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی توسط تولیدکنندگان برروی برچسب محصولات (درج شماره پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضاء مصرف ،سری ساخت ،جدول ارزش غذایی ،آدرس محل تولید، نام واحد تولیدی)

9. برخورد قانونی با افراد و واحدهای متخلف در امر تولید مواد غذایی و بهداشتی و همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در هنگام بروز تخلفات احتمالی.

10. همکاری و مشارکت با ادارات و سایر سازمانها در زمینه اجرای طرح­ های مرتبط با مواد غذایی و بهداشتی.

11. هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق با قوانین HACCP.GMP.GHP وiso22000 و همکاری لازم در زمینه اخذ گواهینامه ­های فوق.

12. ارتقاء توانمندی مسئولین فنی واحدهای تولیدی در انجام شرح وظایف .

13. جمع ­آوری طبقه ­بندی، تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص میزان فعالیت کارخانجات و ارسال گزارشات به استان.

14. همکاری درون سازمانی و برون سازمانی در جهت آموزش و اطلاع­ رسانی عمومی.

15. شرکت کارشناسان درسمینارها و دوره­ های آموزشی وکمسیونهایی که بمنظور تدوین استاندارد و ضوابط فنی برگزار می­گردد.

16. اطلاع ­رسانی اقلام غیر مجاز به عرضه گنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی از طریق صنف آرایشی و بهداشتی

17. شرکت در جلسات کمیسیون " مبارزه با قاچاق کالا و ارز " شهرستان

18. بازدید و نمونه ­برداری از کالاهای آرایشی بهداشتی قاچاق مکشوفه توسط نیروی انتظامی و هماهنگی و همکاری با ارگانهای ذیربط جهت معدوم ­سازی کالاهای فوق

19. پیگیری نواقص موجود در کارخانجات و تعیین مهلت زمان جهت رفع نواقص و ارائه راهنمایی­های لازم جهت رفع نواقص توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی این شبکه در راستای تولید محصولات سالم

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1397/08/14
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   2  دیروز:   0  کل مراجعات:   126