سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 21 فروردین 1399 English
معرفي و شرح وظايف واحد نظارت بر درمان

صادق امین املشی

کارشناس مسئول نظارت بر درمان شهرستان املش

سوابق شغلی و مسئولیتهای سازمانی از بدو خدمت تاکنون:

1 - مدرس دانشکده پرستاری مامایی ( پیراپزشکی ) شرق گیلان لنگرود

2 مدیر بیمارستانهای شهدا و شهید انصاری رودسر

3 کارشناس نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان رودسر

4 کارشناس مسئول نظارت بر درمان شبکه و مرکز بهداشت شهرستان املش

خلاصه ای از شرح وظایف سازمانی پست "بازرسی و نظارت بر درمان" شبکه بهداشت و درمان:

1 مطالعه و بررسی قوانین ، مقررات، بخشنامه ها و آئین نامه های اجرایی ذیربط.

2 تهیه گزارشهای حاصل از نظارتهای عادی، دوره ای و ویژه از مراکز درمانی.

3 نظارت بر کمیت و کیفیت عملکرد درمانی کلیه مراکز درمانی تحت پوشش ( مطب پزشکان، دندانپزشکان، بیمارستانها، درمانگاهها، مراکز بهداشتی درمانی، دفاتر مامایی، بینایی سنجی و عینک سازی طبی، مراکز مشاوره خدمات پرستاری، موسسات فیزیوتراپی، آمبولانس بخش خصوصی و ... ).

4 برآورد نیازهای درمانی، اعلام نواقص و کمبودها و پیگیری رفع و تامین آنها.

5 بررس درخواستها و تکمیل پرونده ها و همچنین صدور تاییدیه های مورد نیاز همکاران و متقاضیان، طبق مقررات.

6 انعکاس و ارسال دستورالعملها و ضوابط نظارتی درمانی و اجرایی کشوری در خصوص مسائل درمانی به مراکز تابعه.

7 کنترل بر بکارگیری نیروهای شاغل در مراکز درمانی و جلوگیری از فعالیت افراد فاقد صلاحیت و فاقد مجوز قانونی کار.

8 بازرسی و اظهار نظر نسبت به عملکرد، نقاط قوت و ضعف و کارآیی مراکز درمانی و پیشنهاد راهکارهای اجرایی به مراکز مورد بررسی.

9 نظارت بر حسن اجرای تعرفه های مصوب در کلیه مراکز درمانی.

10 بازدید مستمر و بررسی دقیق تاسیسات، تجهیزات و امکانات مورد نیاز مراکز پزشکی، مطب پزشکان، دندانپزشکان و دندانسازان.

11 - پلمپ مراکز و موسسات غیر مجاز با توجه به قوانین مربوطه و اجاع آن به مراجع قضایی.

12  شرکت در جلسات قضایی بعنوان کارشناس امور درمان و ارائه نظرات کارشناسی.

13  بررسی و رسیدگی به شکایات درمانی واصله ، پاسخ و اعلام نظر کارشناسی.

14 مصاحبه با صدا و سیما و جراید خبری به منظور آگاه سازی افراد جامعه جهت رسیدن به درمان مناسب و ارتقاء سطح سلامت.

15 همکاری با ضابطین قضایی، بویژه مامورین و مسئولین اماکن عمومی و پلیس امنیت نیروی انتظامی جهت برخورد با تخلفات و افراد متخلف در امور درمان.

16 مشارکت و آموزش افراد ذینفع در امور درمان جهت جلوگیری از بیماریهای واگیر دار .

17 مشارکت در طرحهای تحقیقاتی سلامت و درمان کشوری، استانی و شهرستان.

18 شرکت در طرح ساماندهی دندانسازان دارای مجوز بر حسب شرح وظایف و ابلاغیه های مربوطه.

19 جمع آوری اطلاعات و آمار مربوط به موسسات درمانی.

20 مطالعه و بررسی مشکلات و نیازهای درمانی مراجعین به مراکز و موسسات غیر مجاز ( علت یابی )

21 – شرکت فعال در دوره های کارآموزی، مهارتی و آموزشی در جهت ارتقاء معلومات و توانمندیهای شغلی و بکارگیری نتایج آن در انجام وظایف محوله.

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1398/05/15

آمار مراجعات