یکشنبه 15 تیر 1399
EN
تاریخ 1399/03/13     تعداد دفعات مشاهده 67 بار     ساعت 08:59:17     گروه خبری اخبار بیمارستان امیرالمومنین

دکتر علی فقیه حبیبی در پیامی سالگرد ارتحال ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین 15 خرداد را به عموم مردم ایران و جامعه دانشگاهی تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین(ع):

سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین 15 خرداد بر ملت شریف و متعهد ایران اسلامی تسلیت و تعزیت باد

نام انقلاب شکوهمند اسلامی ایران همواره با نام رهبر حکیم و قاطع، حضرت امام خمینی(ره) عجین شده است. بزرگ مردی که تنها به پشتوانه ایمان و اعتقاد و آزادگی و به مدد محبت همیشه ماندگارش در دلهای ایرانیان، کاخ حکومت ستمشاهی را ویران و فصل نوینی فرا روی تاریخ ایران گشود.

قیام خونین 15 خرداد نیز نقطه عطفی در شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی ایران است. روزی که جمعی از مردان و زنان انقلابی و ایثارگر جان خویش در طبق اخلاص نهاده و به تاسی از مولای خود حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و با نثار خون خود سند آزادگی و استقلال مردمان این مرز و بوم را امضاء کردند.

دکتر علی فقیه حبیبی

رئیس مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع)