شنبه 16 آذر 1398
تاریخ 1398/07/14     تعداد دفعات مشاهده 140 بار     ساعت 14:48:40     گروه خبری اخبار و تازه های بیمارستان امینی لنگرود

اداره آموزش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در نظر دارد آزمون الکترونیکی با موضوع « کارآفرینی سازمانی » را طی دو مرحله پیش آزمون و آزمون اصلی برگزار نماید.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امینی لنگرود؛

در راستای توانمندسازی کارکنان و رویکرد دانشگاه به سمت دوره های مجازی، اداره آموزش و توسعه دانشگاه در نظر دارد آزمون الکترونیکی با موضوع «کارآفرینی سازمانی» را با ارزش 25 ساعت آموزشی و طی دو مرحله پیش آزمون و آزمون اصلی برگزار نماید.

لذا شرکت در مرحله پیش آزمون الزامی می باشد و در صورت عدم شرکت در این مرحله، افراد حق شرکت در آزمون اصلی را نخواهند داشت.

از کلیه همکاران تقاضا می شود پیش از شروع آزمون از صحت ارتباط سرویس اینترنت خود مطمئن شوند زیرا در صورت قطع اینترنت، مسوولیت به عهده شخص شرکت کننده می باشد و اداره آموزش هیچ مسوولیتی در قبال قطع سرویس اینترنت شرکت کنندگان نخواهد داشت.

قابل ذکر است؛ به منظور خدمت رسانی بهتر، همکاران می توانند در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهام، به رابطین آموزشی واحد خود مراجعه نموده و از تماس مستقیم با واحد آموزش دانشگاه خودداری نمایند.

تاریخ بارگذاری بسته آموزشی در سایت دانشگاه ( اداره آموزش ): در تاریخ 98/7/14

تاریخ پیش آزمون:  از 98/7/28 لغایت 98/7/29