جمعه 28 دی 1397
تاریخ 1397/10/10     تعداد دفعات مشاهده 287 بار     ساعت 13:30:24     گروه خبري اخبار و تازه های بیمارستان امینی لنگرود

در راستای پروژه راهبردی جانشین پروری دانشگاه علوم پزشکی گیلان اداره آموزش و توسعه مدیریت منابع انسانی در نظر دارد در آخرین گام این پروژه جهت شناسایی افراد توانمند و استعدادهای برتر انسانی در دانشگاه علوم پزشکی فراخوان بزرگ جانشین پروری را انجام دهد. لذا از همه افراد واجد شرایط (پیمانی، رسمی آزمایشی و رسمی) که حائز شرایط احراز پست های مدیران میانی(فایل پیوست شماره 1و2) دانشگاه می باشند دعوت می شود تا در این پروژه از این شرکت کنند. لذا افراد علاقه مند لازم است است به طور کامل رزومه( فایل پیوست شده شماره 3)را تکمیل و حداکثر تا پایان اسفند ماه سال جاری به آدرس ایمیل staffedu97@gmail.com ارسال نمایند.همچنین در بخش موضوع ایمل ارسالی حتما (جانشین پروری) قید گردد. لازم به ذکر است رزومه افراد پس ازبررسی با کانون ارزیابی به صورت حضوری و انجام مصاحبه راست آزمایی خواهد شد لذا لازم است افراد در تکمیل رزومه نهایت صداقت را داشته باشند. همچنین همچنین از افرادی که در این پروژه شرکت با مشارکت فعال داشته باشند جهت همایش‌های جانشین‌پروری دانشگاه دعوت به عمل خواهد آمد که دارای امتیاز آموزشی نیز خواهد بود. لذا مقتضی است اطلاع رسانی شایسته به کلیه رابطین آموزشی جهت مشارکت همکاران در کلیه واحد ها انجام گیرد.

همچنین در صورت داشتن هرگونه سوال در مورد شرایط احراز به کارگزین یا رابطین آموزشی خود مراجعه فرمایید.

برای دریافت فایل های پیوست این اطلاعیه بر روی فرم مورد نظر انتخاب نمایید.