جمعه 28 دی 1397
تاریخ 1397/09/24     تعداد دفعات مشاهده 110 بار     ساعت 17:31:22     گروه خبري اخبار و تازه های بیمارستان امینی لنگرود

بازدید دکتر یوسف زاده چابک ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان و هئیت همراه از بیمارستان " امینی و ۱۰۲ تختخوابه" در حال احداث شهرستان لنگرود.
به گزارش روابط عمومی: پیش از ظهر امروز شنبه ۲۴ آذرماه سال جاری طی بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان دکتر یوسف زاده چابک، مهندس مهرداد لاهوتی نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی ،فرماندار، مدیریت شبکه شهرستان،ریاست بیمارستان و هئیت همراه ضمن حضور در بیمارستان از بخش های درمانی و اداری و نحوه ارائه خدمت به بیماران در این مرکز بازدید به عمل آورده. یوسف زاده چابک طی سخنانی بیان نمودند:
لنگرود مرکز فناوری های نوین پزشکی گیلان می شود
راه اندازی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، گسترش رشته های فناوری پزشکی، توسعه زیر ساخت های درمانی، افزایش تخت های دیالیز، تسریع در راه اندازی بیمارستان جدیدالاحداث لنگرود، گسترش فضاهای آموزشی، توسعه فعالیت های تخصصی و فوق تخصصی در شهرستان، توسعه زیرساخت های بهداشتی و افزایش خدمات درمانی، ارتقا خدمات رادیولوژی از موارد قابل توجه در این بازدید بود.
ودر پایان این بازدید از پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۱۰۲ تختخوابه در حال احداث شهید حسین پور لنگرود بازدید بعمل آوردند.