جمعه 28 دی 1397
EN
تاریخ 1397/10/21     تعداد دفعات مشاهده 48 بار     ساعت 20:48:25     گروه خبري اخبار بیمارستان شهیدبهشتی آستارا

سرپرست بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا با صدور پیامی، فرا رسیدن میلاد اسوه صبر و ایثار حضرت زینب(س) و روز پرستار را گرامی داشت.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا،دکتر علی حقانی-سرپرست بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا در پیامی فرا رسیدن میلاد حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار را تبریک گفتند .

متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

کسی که یک شبانه روز از بیماری پرستاری کند، خداوند او را با ابراهیم خلیل(ع) محشور خواهد کرد و او همانند برق خیره کننده و درخشان از صراط عبور می‏کند.

پیامبراکرم(ص)

سالروز میلاد حضرت زینب کبری(س)، پرستار عاطفه‌ها و ستاره‌درخشان ایمان ، عفّت و پرستار ارزش‌های زخم دیده در تاریخ ، فرصتی برای یادآوری زحمات و ایثارگری‌های پرستارانی است با الگو گرفتن از آن حضرت از پس ابر حیا و عفّت، باران عاطفه باریدند و به نور ایمان درونشان گرمای زندگی در کالبد جامعه جاری کردند.
صمیمانه ترین تبریکات خود را در روز میلاد با سعادت بانوی پیام آور دشت کربلا و روز پرستار، روز جاری عاطفه‌ها، روز درخشیدن ایمان در قلب‌های مهربان و روز افتخار انسان به انسانیّت را به شما پیشگامان صبر و ایثار در جامعه تقدیم می‌دارم.