جمعه 16 خرداد 1399
تاریخ 1398/08/25     تعداد دفعات مشاهده 2979 بار     ساعت 10:39:55     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (و ب دا)؛ صبح امروز(شنبه)؛ هشتمین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با حضور رییس دانشگاه و اعضای شورا در سالن اجلاس ریاست دانشگاه برگزار شد.

معرفی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به عنوان قطب سلولی و درمانی شمال کشور و دانشکده پرستاری و پیراپزشکی شرق گیلان به عنوان متولی پذیرش دانشجو در رشته دکترای تخصصی علوم سلولی و کاربردی، از مصوبات این جلسه بود. .
همچنین  مسوولیت پیگیری و اجرای تبدیل مرکز آموزشی ودرمانی پورسینا به یک مرکز جنرال(با عنایت به دستور و موافقت وزارت بهداشت) متفقا به عهده معاونین  آموزشی،درمانی و توسعه مدیریت و منابع  قرار گرفت.
سپس رییس واحد پردیس بین الملل انزلی گزارشی از وضعیت"مالی(عدم استقلال مالی واحد پردیس انزلی)، تشکیلات و پرسنلی"حوزه خود به شورا ارائه کرد.