تاریخ 1398/12/29     تعداد دفعات مشاهده 842 بار     ساعت 13:07:58     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در پیامی از تلاش های مستمر و ایثار گرانه مدافعان حوزه سلامت استان تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر ارسلان سالاری – رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی از تلاش های مستمر و ایثار گرانه تمامی مدافعان حوزه سلامت استان اعم از اساتید، پزشکان، پرستاران، بهیاران، بهورزان، مدیران، کارشناسان ، کارکنان ستادی، نیروهای خدماتی و... که از زمان شیوع ویروس منحوس و مهاجم کرونا بدون هیچ چشم داشتی برای تامین، حفظ و ارتقای سلامت مردم تلاش کردند، تشکر و قدردانی کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

نیاز مردم به شما از نعمت های خداوند بر شماست، از این نعمت، افسرده و بیزار نباشید «امام حسین (ع)»

بی تردید در این شرایط حساس هر قدمی که برای تامین ، حفظ و ارتقای سلامت جامعه برداشته می شود بر ذهن بیدار و قاموس ماندگار تاریخ نگاشته خواهد شد.

لذا بر خود لازم می دانم از زحمات و تلاش های مستمر یکایک همکاران  پر افتخار حوزه بهداشت و درمان- مدافعان حوزه سلامت استان، اعم از اساتید، پزشکان، پرستاران، بهیاران، بهورزان، مدیران ، کارشناسان، کارکنان، نیروهای خدماتی و...که از زمان شیوع ویروس منحوس و مهاجم کرونا بدون هیچ چشم داشتی در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی حضور فعال و ایثارگرانه داشته اند و برای تامین، حفظ و ارتقای سلامت مردم عزیز استان گیلان کوشش نمودند، تشکر و قدردانی نمایم.

امروز جامعه بزرگ بهداشت و درمان استان گیلان افتخار دارد، تا با تقدیم دست کم 9 شهید راه خدمت در کنار سایر شهدای گلگون کفن ایران اسلامی، همواره چراغ ایثار و شهادت را پرفروغ نگه دارد.

دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه