تاریخ 1398/08/09     تعداد دفعات مشاهده 804 بار     ساعت 09:58:03     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طی بازدیدی از پورسینا ، روند ارایه خدمات را در قدیمی ترین بیمارستان گیلان مورد بررسی قرار داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکیگیلان ( وب دا)؛ صبح امروز، پنجشنبه دکتر قاسم جان بابایی- معاون درمان وزارت بهداشت با حضور در قدیمی ترین مرکز آموزشی درمانی گیلان، به همراه رییس و تیم مدیریت اجرایی پورسینا ، از بخش های مختلف از جمله اورژانس، تروما، درمانگاه، ارتوپدی، جراحی، icu جنرال، نورولوژی ، استروک و اتاق عمل جنرال این مرکز آموزشی درمانی بازدید کرد. و ی ضمن عیادت و دلجویی از بیماران، طی گفت و گویی با مراجعان و مسوولان این بیمارستان ، به منظور رفع مسایل و مشکلات پیش رو راهکارهایی را ارایه کرد.

طی این بازدید همچنین قول مساعدت جهت اخذ پروانه برای ICU اورژانس، تخصیص اعتبار جهت بازسازی اتاق عمل جنرال، بخش نورولوژی و ارتوپدی یک و تهیه دستگاه وینتلاتور از سوی معاون درمان وزارت بهداشت داده شد.

گفتنی است : در بازدید امروز ، دکتر اسماعیل نور صالحی - معاون درمان و  طاهره زاهد صفت - مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز حضور داشتند./س/ص