تاریخ 1398/08/09     تعداد دفعات مشاهده 1314 بار     ساعت 09:33:44     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

باحضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اورژانس جدید مرکز آموزشی درمانی رازی رشت ، افتتاح شد و به بهره برداری رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ صبح امروز- پنج شنبه، در دومین روز از سفر وزیر بهداشت به گیلان، اورژانس جدید مرکز آموزشی درمانی رازی رشت، با حضور دکتر سعید نمکی- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر قاسم جان بابایی-معاون درمان وزارت بهداشت و جمعی از مسوولان  استانی و دانشگاه علوم پزشکی گیلان افتتاح شد و در چرخه سلامت استان قرار گرفت.

گفتنی است؛ عملیات احداث اورژانس جدید مرکز آموزشی درمانی رازی رشت، با مساحت 724 مترمربع از سال 95 آغاز شد.

اورژانس بیمارستان رازی  دارای 28 تخت ( 20 تخت اورژانس، 7 تخت ظرفیت ویژه و یک تخت ایزوله)  است که با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد تومان  آبان ماه سال جاری به مرحله بهره برداری رسیده است. غف/ص