تاریخ 1398/06/13     تعداد دفعات مشاهده 609 بار     ساعت 14:59:48     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت از مساعدت های این وزارتخانه جهت ارتقا و بهبود زیرساخت های حوزه پژوهشی حوزه سلامت گیلان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر پیام کبیری- رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت صبح امروز ، طی نشستی با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمک و حمایت معنوی و مالی از سوی وزارت بهداشت را، از دستاوردهای سفر خود به گیلان ذکر کرد و گفت: بخشی از این کمک ها در زمینه توسعه زیر ساختی و بخش دیگر آن نیز شامل خدماتی است  که در حیطه های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، انجام می گیرد .

دکتر ارسلان سالاری – سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان  نیز با اشاره به اهمیت پژوهش، مطالب جامعی در خصوص جایگاه پژوهش در دانشگاه های علوم پزشکی کشور ارایه کرد.

دکتر شادمان نعمتی – معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز ضمن تشریح  فعالیت های صورت گرفته در حوزه پژوهشی ، میزان مشارکت اعضا هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان را در کارگاه های آموزشی اخیر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، بی سابقه عنوان کرد.

گفتنی است: نشست دکتر پیام کبیری- رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان،صبح امروز، چهارشنبه با حضور معاونان تحقیقات و فناوری و آموزشی دانشگاه، مدیران تحقیقات و فناوری و اطلاع رسانی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دفتر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد./ص