تاریخ 1398/05/20     تعداد دفعات مشاهده 617 بار     ساعت 08:44:15     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ساعاتی پیش ضمن بازدید سرزده از بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) فومن، از نزدیک روند ارایه خدمات درمانی این بیمارستان را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛  دکتر ارسلان سالاری - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور در بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) شهرستان فومن از نزدیک روند ارایه خدمات درمانی این بیمارستان را مورد بررسی قرار داد.

در این بازدید بخش اورژانس، داخلی، دیالیز، سی سی یو، تاسیسات، آشپزخانه و سایر بخش ها توسط سرپرست دانشگاه و تیم همراه مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر سالاری پس از بازدید میدانی از تمامی قسمت های آشپزخانه، دستور داد تا مواد غذایی مشکوک به آلودگی توسط کارشناس بهداشت محیط بررسی و امحا شود که در این خصوص بالغ بر ۲۰ کیلو مرغ و سیب زمینی پخته شده در محل امحا گردید و یخچال و سردخانه بیمارستان برای بررسی بیشتر تا صبح فردا توسط بهداشت محیط پلمپ شد.

سرپرست دانشگاه در خصوص بازدید ویژه از آشپزخانه بیمارستان فومن گفت: بحث تغذیه در بیمارستان ها یک بحث جدی و بسیار مهم است، چرا که تغذیه ارتباط مستقیم با سلامتی مردم دارد، پس همه باید در مورد مقوله تغذیه در بیمارستان ها و سایر مراکز دانشگاهی حساس باشیم چرا که هر روز با آن مواجه هستیم.

در ادامه سرپرست دانشگاه از ساختمان کلینیک ویژه شهرستان فومن که بالغ بر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ادامه عملیات اجرایی آن به دلیل عدم تامین منابع متوقف شده است، بازدید نمود. وی در این خصوص نیز گفت: این پروژه یکی دیگر از چند پروژه طرح تحول نظام سلامت است که به صورت نیمه کاره رها شده است و انشالله بتوانیم با کمک دولت و همه دوست داران سلامت استان آنها را به سر انجام برسانیم تا مردم از خدمات آن بهره مند شوند.

گفتنی است: دکتر مسعود نوروزی- مدیر بازرسی و پاسخگویی دانشگاه، دکتر مازیار محمدی- مدیر روابط عمومی و جمعی از کارشناسان ستادی در این بازدید حضور داشتند و در ادامه بازدید فرماندار و نماینده مردم فومن در مجلس شورای اسلامی نیز حضور یافتند.ع/د