تاریخ 1398/05/17     تعداد دفعات مشاهده 597 بار     ساعت 11:32:19     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

در پی بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان جدیدالاحداث شهرستان تالش شمارش معکوس برای افتتاح این بیمارستان 231 تختخوابی آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وب دا)؛ دکتر ارسلان سالاری -سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن بازدید ازبیمارستان جدیدالاحداث شهرستان تالش خواستار بهره برداری این بیمارستان جنرال در کم ترین زمان ممکن شد.

وی بر روند آماده سازی و فرایند تجهیز این بیمارستان تاکید کرد و افزود: همه باید تلاش کنیم تا در سریعترین زمان ممکن، این بیمارستان 231 تختخوابی در چرخه خدمات سلامت قرار گیرد تا مردم منطقه بتوانند در فضای فیزیکی مناسب، خدمات درمانی مورد نیاز خود را دریافت کنند.

دکتر سالاری تیمی از کارشناسان منابع فیزیکی و تجهیزات پزشکی دانشگاه را مامور کرد در این بیمارستان جدیدالاحداث مستقر شوند تا ضمن شناسایی کمبودها و نقاط ضعف، فرایند آماده سازی و بهره برداری این بیمارستان جنرال را از نزدیک فراهم نمایند.

در این بازدید، مهندس مهدوی- فرماندار، محمود شکری- نماینده شهرستان تالش و جمعی از مسوولان محلی، مدیران و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی نیز حضور داشتند.

گفتتی است: کلنگ احداث بیمارستان 231 تختخوابی تالش در زمینی به مساحت ۳۵ هزار متر مربع در سال ۸۸ به زمین زده شد. این بیمارستان چهار طبقه، بالغ بر ۱۵ هزار متر مربع زیر بنا دارد و هم اکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.ع/د