تاریخ 1398/05/07     تعداد دفعات مشاهده 526 بار     ساعت 15:31:21     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در نشست مشترک با اعضای شورای بهداشت و درمان نیروی های مسلح گیلان، بهبود زیرساخت های بهداشت و درمان استان را در گرو همدلی، تفکر بسیجی و عزم جهادی دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اظهار داشت: وجود زیرساخت های قدیمی و فرسوده، وجود اورژانس های با قدمت بالای 50 سال، پراکندگی در واحدهای درمانی و اداری و همچنین عدم وجود بیمارستان جنرال و کلینیک ویژه در استان، دانشگاه را با مسایلی رو به رو کرده که برای رفع آن نیاز به عزم جدی وجود دارد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، خاطر نشان کرد: در عین حال که برطرف کردن مسایل اورژانسی در الویت دانشگاه  است، مدیران باید به بهبود زیرساخت های نرم افزاری و فرایندهای نهادینه شده در دانشگاه توجه داشته باشند. وی افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی، گذشت، عزم جهادی و تفکر بسیجی برای بهبود روند ارایه خدمات هستیم و تمام تلاش ها باید در جهتی باشد که بار مشکلات را از دوش مردم کم کند.
این مقام مسوول در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این مطلب که باید با رفع مسایل پیش رو موجبات رضایت خداوند و مردم را فراهم کرد، یادآور شد: مسوولان و دلسوزان باید برای جبران عقب افتادگی های گذشته اهتمام داشته باشند، با گذشت زمان، عدم توجه به این مساله قابل جبران نخواهد بود.
گفتنی است؛ در نشست مشترک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اعضای شورای بهداشت و درمان نیروی های مسلح استان، همکاری، مساعدت و مشارکت نیروهای ارزشی جهت ارتقای سلامت استان مورد تاکید قرار گرفت.  در این جلسه اعضا ضمن بیان نقطه نظرات خود، برای کمک به بهبود وضعیت بهداشت و درمان استان، قول مساعد دادند.غف/