تاریخ 1399/01/21     تعداد دفعات مشاهده 541 بار     ساعت 08:29:16     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی، فرا رسیدن پانزدهم شعبان؛ میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ متن پیام دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به شرح زیر است:

پانزدهم شعبان، سالروز میلاد فرخنده یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج) یکی از پر برکت ترین اعیاد مسلمانان و فرصت معنویِ ارزشمندی برای ارتباط با معبود در کسب برکات الهی است. او که سال هاست منتظرانش سر بر سجاده عشق و ارادت، ظهورش را طلب می کنند.

بدون شک انتظار ظهور خاتم الاوصیاء و امید مستضعفان جهان که همواره منشأ خیر و برکت بوده، موجب تداوم حرکت جامعه به سوی سعادت و معنویت است.

اینجانب ضمن تبریک این روز پرخیرو برکت، از خداوند سبحان‌ تعجیل‌ در فرج‌ مبارک‌ آن‌ حضرت‌ و پیروزی‌ مستضعفین‌ عالم‌ را  آرزومندم و در این برهه از زمان که  جهان با مشکل جدی شیوع بیماری کرونا دست و پنجه نرم می‌کند، صحت و سلامتی  و رفع کامل این بیماری را مسئلت می‌نمایم.

دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان