تاریخ 1398/09/05     تعداد دفعات مشاهده 428 بار     ساعت 21:29:40     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

مراسم گرامیداشت هفته بسیج و سالروز تشکیل بسیج مستضعفان، با حضور مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از مسئولین ادارات و کارکنان شبکه بهداشت و درمان تالش برگزار شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ حجت الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی در این مراسم، ضمن گرامیداشت هفته ی بسیج، بسیج را مصداق آیه ی «الم تر کیف ضرب اللَّه مثلا کلمة طیّبة کشجرة طیّبة اصلها ثابت و فرعها فی السّماء. تؤتی اکلها کلّ حین باذن ربّها» دانست و افزود: بسیج درخت طیب و طاهریست که امام بزرگوار با دستان خود در این زمین غرس کرد و بسیجیان میوه‌های شیرین این شجره ی طیبه هستند که ان شاءالله  این ثمردهی همچنان ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه سخنان خود ولایت پذیری، بصیرت و دشمن شناسی را لازمه ی بسیجی بودن دانست و گفت: بسیجی، برای رضایت خداوند متعال و با اخلاص، خودش را به میادین خدمت به انقلاب و مردم می رساند، بسیجی آگاه به زمان خودش است و هیچ حرف و صحبتی او را به بازی نمی گیرد و با بصرت خود راه درست را پیش میگیرد و دچار انحراف و انتخاب نادرست نمی شود و با دقت و تیز بینی مسائل را تحلیل می کند و همواره از گذشته عبرت می گیرد.

دکتر حسین نعمتی - مدیر شبکه بهداشت و درمان تالش نیز، ضمن خیر مقدم به میهمانان با اشاره به نقش و تاثیر همگرایی و اتحاد در بین مردم، بسیج را نماد همگرایی و حرکت سازنده به سوی پیشرفت  و تعالی معنوی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در جامعه خواند و حفظ این روحیه در بین  مردم را واجب دانست.

گفتنی است حجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی قبل از شروع این مراسم در نشستی صمیمانه با کارکنان شبکه بهداشت و درمان تالش دیدار و به گفتگو با آنان پرداخت  و در سخنانی کوتاه ضمن بیان اهمیت خدمت رسانی به مردم و قدردانی از زحمات همکاران در این مجموعه گفت: جامعه اسلامی در بستر انقلاب باشکوه و نورانی توسط امام خمینی(ره) ایجاد شد؛ و ما توفیق خدمت رسانی در این بستر و این برهه از تاریخ که زمان آماده سازی ظهور امام زمان(عج) است، داریم.

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.