تاریخ 1398/08/22     تعداد دفعات مشاهده 3138 بار     ساعت 15:55:57     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

هفتمین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با حضور رییس دانشگاه و اعضای شورا در سالن اجلاس ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (و ب دا)؛ صبح امروز(چهارشنبه)؛ هفتمین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با حضور رییس دانشگاه و اعضای شورا در سالن اجلاس ریاست دانشگاه برگزار شد.

در جلسه دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گزارشی از دستاوردهای سفر دو روزه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارایه داد.

در ادامه،  اعضای حاضر در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را پیرامون مسایل و مشکلات موجود مطرح کردند.

اصلاح و بازسازی اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی پورسینا رشت  و تبدیل آن به بیمارستان جنرال،  از مصوبات این جلسه بود./ن

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.