تاریخ 1398/08/14     تعداد دفعات مشاهده 690 بار     ساعت 17:07:45     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

طی دیدار رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی با رئیس سازمان اورژانس کشور، پیرامون جذب نیروی انسانی و تکمیل کادر فوریتهای پزشکی و تکمیل ناوگان اورژانس 115، بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش پایگاه دانشگاه علوم پزشکی گیلان (و دا)؛  به دنبال تلاش ها و پیگیری های مستمر رییس  دانشگاه  علوم پزشکی گیلان، دکتر پیمان اسدی – رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با دکتر پیرحسین کولیوند- رییس سازمان اورژانس کشور به همراه معاون فنی عملیات سازمان اوژانس کشور دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار پیرامون پیگیری جذب نیروی انسانی، تکمیل کادر فوریتهای پزشکی و پیگیری  تکمیل ناوگان اورژانس 115 گیلان بحث و تبادل نظر شد.

همچنین در این سفر یک روزه به تهران دکتر اسدی، در نشست دیگر با معاون آموزشی سازمان اورژانس کشور دیدار و در خصوص پیگیری بودجه برای ساخت و راه اندازی دانشکده فوریتهای پزشکی کشور و مجتمع رفاهی بحث و تبادل نظر کرد./ای/الف

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.