تاریخ 1398/08/13     تعداد دفعات مشاهده 698 بار     ساعت 12:52:15     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

در راستای پیگیری مصوبات سفر اخیر وزیر بهداشت و درمان، پیش از ظهر امروز- دوشنبه، رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه جمعی از مسوولان دانشگاه، به صورت سرزده از مرکز دانشگاهی پورسینا بازدید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ در راستای پیگیری مصوبات سفر اخیر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در بازدیدی سرزده از اتاق عمل شماره یک بیمارستان پورسینا، روند بازسازی آن را مورد بررسی قرار داد.

در این بازدید که به همراه جمعی از مسوولان دانشگاه صورت گرفت مقرر شد، نشست هم اندیشی، در خصوص بازسازی و بازطراحی این اتاق عمل برگزار شود. غف/

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.