تاریخ 1398/08/11     تعداد دفعات مشاهده 737 بار     ساعت 15:28:36     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

تیم ارزیابی اعتباربخشی آموزشی وزارت بهداشت طی بازدیدی، نحوه ی تحقق استانداردهای دانشکده پزشکی را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ در راستای اجرای برنامه اعتبار بخشی دانشکده های پزشکی سراسر کشور و به منظور بررسی نحوه تحقق استاندارد های دانشکده پزشکی، صبح امروز- شنبه، تیم ارزیابان بیرونی اعتباربخشی آموزشی وزارت بهداشت به همراه معاون آموزشی دانشگاه، ریییس دانشکده و جمعی از مسوولان  دانشکده پزشکی رشت ، از این دانشکده بازدید بعمل آورد.

در ادامه این بازدید طی نشستی با حضور تیم ارزیابی اعتباربخشی آموزشی وزارت  بهداشت با اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی رشت، مسایل پیش رو مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است:  این بازدید به مدت سه روز از مراکز آموزشی ، درمانی و دانشکده پزشکی توسط تیم ارزیابی اعتباربخشی آموزشی وزارت بهداشت ادامه خواهد داشت./ ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.