تاریخ 1398/07/24     تعداد دفعات مشاهده 950 بار     ساعت 14:33:37     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

استاندار گیلان و جمعی از مسولان استانی و دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز (چهارشنبه)، از بیمارستان جدیدالاحداث شهید حسین پور لنگرود بازدید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وب دا)؛ صبح امروز (چهارشنبه)، دکتر ارسلان زارع - استاندار گیلان در سفر خود به شهرستان لنگرود، به همراه جمعی از مسولان استانی و دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با حضور در بیمارستان جدیدالاحداث شهید حسین پور لنگرود، از بخش‌های در  حال ساخت این بیمارستان بازدید کرد.

بیمارستان ۱۳۷ تخت‌خوابه شهید حسین پور لنگرود، با زیربنای۱۱ هزار متر مربع در زمینی به مساحت ۴۵ هزار متر مربع، با 95 درصد پیشرفت فیزیکی، در چهار طبقه احداث شده است  که در صورت تامین اعتبار تا پایان سال جاری  به بهره‌برداری می‌رسد.

این پروژه دارای بخش‌های بستری، اورژانس، -NICU-CCU-ICU، زایمان، جراحی، درمانگاه‌های تخصصی، آزمایشگاه، رادیولوژی دیجیتال و مجهز به یک دستگاه سی تی اسکن می باشد.

گفتنی است: در این بازدید دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس لاهوتی- نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، مهندس پدرام- مدیرکل راه و شهرسازی استان گیلان، جمعی از مدیران ستادی دانشگاه و مسوولان شهرستان حضور داشتند./ن

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.