تاریخ 1398/07/17     تعداد دفعات مشاهده 416 بار     ساعت 19:35:57     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گیلان از راه اندازی دستگاه «شتاب دهنده خطی رادیوتراپی» جهت پذیرش و درمان بیماران مرکز آموزشی درمانی رازی رشت، خبر داد.

به گزارش پایگاه طلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر عباس صدیقی نژاد- معاون توسعه دانشگاه، در جلسه هماهنگی راه اندازی دستگاه شتاب دهنده خطی رادیوتراپی، هدف از تشکیل این جلسه را انجام هماهنگی های لازم جهت راه اندازی این دستگاه برای پذیرش و درمان بیماران مرکز آموزشی درمانی رازی رشت، عنوان کرد و افزود: در بحث اعتبارات و تعهدات دانشگاه به طرف مقابل قرارداد و دریافت مجوزهای لازم، از تمام توان خود در حداقل زمان ممکن بهره می گیریم.

قرارداد نگهداری و بخش فنی دستگاه- راهنمای استفاده از دستگاه– صدور مجوزهای لازم جهت کار با اشعه و انرژی اتمی، تشکیل تیم های لازم جهت اجرایی شدن پروژه و بحث نوسانات برق و دستگاه UPS ، از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

گفتنی است: جلسه هماهنگی راه اندازی دستگاه شتاب دهنده خطی رادیوتراپی، صبح امروز(چهارشنبه)، با حضور دکتر عباس صدیقی نژاد-معاون توسعه دانشگاه، دکتر نورصالحی – معاون درمان دانشگاه، رییس و مدیر مرکز آموزشی درمانی رازی رشت، جمعی از مسوولان دانشگاه و نمایندگان شرکت مهندسی– مطلب عارفان– در سالن اجلاس معاونت توسعه برگزار شد.

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.