تاریخ 1398/06/17     تعداد دفعات مشاهده 219 بار     ساعت 19:38:30     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از آماده باش اورژانس 115 گیلان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا )؛ دکتر پیمان اسدی ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت امام حسین ( ع )، گفت؛ اورژانس 115 گیلان در سطح استان طی روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی آماده ارایه خدمات فوریت های پزشکی است.

وی با اشاره به حضور پرسنل اورژانس در مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان، تصریح کرد ؛ 62 پایگاه فوریت های پزشکی ثابت شهری و جاده ای در سطح استان به همراه 130 دستگاه آمبولانس، جهت پوشش کامل و تسهیل در امداد رسانی به عزاداران حسینی، در آماده باش کامل بسر می برند.

دکتر پیمان اسدی در ادامه اظهار داشت:  یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و دو دستگاه موتورلانس این مرکز نیز با ظرفیت خدمات رسانی ۱۳ نفر همزمان،  در روز عاشورا در شهر رشت با نیروهای مجرب مستقر خواهند بود.

رییس اورژانس ۱۱۵ گیلان در پایان یاد آور شد: پرسنل فوریت های پزشکی درسطح شهر رشت طی دو روز تاسوعا و عاشورای از 10 صبح در شش منطقه پرتردد حضور فعال خواهند داشت و درسطح استان نیز در مسیر های عزاداری آماده ارایه خدمات خواهند بود. /ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.