تاریخ 1398/06/16     تعداد دفعات مشاهده 386 بار     ساعت 14:29:46     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

دومین جلسه کمیته درمان و حمایت‌هایی اجتماعی استان با حضور دکتر ارسلان سالاری - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان و اعضای کمیته، در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛   در این نشست، دکتر ارسلان سالاری –  سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن تاکید بر افزایش مشارکت دستگاه های اجرایی استان برای مبارزه با معضل اعتیاد، خواستار انجام تحقیقات لازم جهت کاهش این معضل اجتماعی در جامعه شد.

در ادامه دبیر کمیته درمان، ضمن پیگیری نحوه اجرای مصوبات جلسه قبل، به ارایه عملکرد 5 ماهه نخست سال جاری دانشگاه پرداخت.

ارایه گزارش عملکرد اقدامات بعمل آمده در راستای هزینه کرد اعتبارات پرداخت شده از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری مربوط به معتادین متجاهر و برآورد میزان واقعی داروی متادون مورد نیاز در استان برای مراکز درمانی از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه از دیگر موارد مطروحه در این نشست بود.

در این نشست، دکتر نورصالحی- معاون درمان و جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت های درمان و غذا و دارو دانشگاه  نیز حضور داشتند./ن

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.