تاریخ 1398/05/27     تعداد دفعات مشاهده 554 بار     ساعت 14:14:17     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

در آستانه عید سعید غدیر خم و تقارن آن با سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، جشن بزرگ ولایت و ایثار در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وب دا)؛ در آستانه عید سعید غدیر خم و تقارن آن با سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، صبح امروز، جشن بزرگ ولایت و ایثار با حضور پرشور ایثارگران، مسوولان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی الزّهرا(س) رشت برگزار شد.

غدیر نه تنها یک واقعه بلکه یک تفکّر است

دکتر ارسلان سالاری- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با تبریک عید سعید غدیر خم و سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، غدیر را نشانه تداوم نبوت خواند و اظهار داشت: غدیرخم، تنها یک سرزمین، یک حادثه و یک واقعه نیست، بلکه غدیر یک تفکر و سرچشمه ی بی پایان امامت است که  در حال حاضر در ولی فقیه زمان و زعامت مقام معظم رهبری تجلی یافته است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به شرایط سخت اقتصادی و تحریم های ظالمانه علیه کشور، خاطر نشان کرد: این تحریم های ظالمانه باعث مشکلاتی در زندگی مردم به ویژه درحوزه های بهداشت و درمان شده است،  که باید  با تاسی از سیره امیرالمومنین(ع)،  ایثار و اقدامات جهادی از مشکلات عبور کنیم.

وی به روحیه ایثار آزادگان، جانبازان و ایثارگران، در مقابل چالش ها و مصائب دوران سخت اسارت اشاره کرد و افزود: باید با عزم بسیجی و همدلی بیشتر تلاش کنیم تا به آنچه که موجب رضایت خداوند و خشنودی ذینفعان و مردم را فراهم می کند، دست یابیم.

دکتر سالاری با اشاره به حضور پر شور جوانان گیلانی در دوران دفاع مقدس در جبهه ها، گفت:  استان گیلان بیش از 8000 شهید، 22000 جانباز و23 شهید مدافع حرم برای دفاع از کشور و حریم اهل بیت تقدیم  انقلاب و نظام مقدس اسلامی کرده است و در این میان، تقدیم بیش از 100شهید در حوزه بهداشت و درمان نیز نشان از دین باوری و معرفت تلاشگران این حوزه دارد.

حجت الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی- مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با مستمر خواندن شادی عید غدیر در میان شیعیان، تاکید کرد: به واسطه الهی بودن این رویداد، هنوز پس از 1400 سال، عید غدیرخم یکی از جشن های بزرگ شیعیان است.

وی ادامه داد: اما آنچه اهمیت دارد، این است که باید همواره در مسیر غدیر حرکت کنیم و ولایت مدار باشیم تا این تفکر در جامعه نهادینه گردد.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با مروری بر واقعه غدیر، یادآور شد: در جریان آن رویداد بزرگ و تاریخی،  تعداد کثیری از مردم ناآگاه و غافل آن زمان راه را گم نموده و از امام زمان خود تبعیت نکردند و از مسیر دور افتادند.

وی با تصریح بر بیانیه گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری، افزود: در این بیانیه رسیدن به ولایت عظما، همراهی و همگامی در زمان ظهور آقا امام زمان(عج)، مورد توجه و تاکید قرار دارد و این مهم، جز با همراهی با ولایت و تبعیت نمودن از ایشان میسر نمی شود.

این مقام مسوول در پایان سخنان خود با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) درباره غیبت امام زمان(عج)، اظهار داشت: باید به این مهم توجه داشته باشیم و حواسمان باشد، ظهوری اتفاق نمی افتد مگر اینکه بارها مورد امتحان الهی قرار بگیریم.

گفتنی است؛ اجرای سرود، مداحی اهل بیت و اهدای جوایز پایان بخش مراسم بزرگ ایثار و ولایت بود.غف/

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.