تاریخ 1398/05/26     تعداد دفعات مشاهده 312 بار     ساعت 11:15:00     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با ارسال پیامی ، سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ دکتر ارسلان سالاری – سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان  با ارسال پیامی  سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر می باشد.

بسمه تعالی

26مرداد ماه  یادآور ورود ایثارگران و آزادگان سرافرازی است که با تحمل سال ها اسارت در اردوگاه های رژیم بعث عراق پیروزمندانه قدم به خاک پاک ایران اسلامی گذاشتند .

آزادگان اسطوره پایمردی هستند که با ایثار و از خودگذشتگی، برای دفاع از عزت،کیان و آبروی میهن اسلامی مردانه جنگیدند و اندوه و رنج دوری از وطن را صبورانه تحمل کردند و  درس عزت ، استقلال و سربلندی را برای هموطنان به ارمغان آوردند.

اینجانب سالروز بازگشت غرور آفرین بزرگ مردان ایثار، صبر و مقاومت به میهن اسلامی را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای این عزیزان سلامتی، سربلندی و توفیق روز افزون را مسالت دارم.

دکتر ارسلان سالاری
                                                                                                                                       سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.