تاریخ 1398/05/22     تعداد دفعات مشاهده 240 بار     ساعت 23:05:38     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون درمان وزارت بهداشت طی بازدیدی، از تجهیز بیمارستان پیروز لاهیجان به دستگاه سی تی اسکن خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا) ؛ طی بازدید دکتر قاسم جان بابایی-  معاون درمان وزارت بهداشت و هیات همراه از بخش های مختلف بیمارستان پیروز لاهیجان، وی طی گفت و گویی با مراجعان و کادر درمانی این بیمارستان، ضمن بررسی مسایل و مشکلات پیش روی بر تجهیز بیمارستان پیروز لاهیجان به دستگاه سی تی اسکن خبر داد.
در این بازدید دکتر علی نوبخت – رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، دکتر محمد حسین قربانی - نایب رییس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ، دکتر ذبیح الله نیکفر- نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز حضور داشتند.

پی نوشت : بیمارستان 222 تختخوابی پیروز لاهیجان در اسفند ماه سال 397 افتتاح و به بهره برداری رسید ه است . این بیمارستان به عنوان قطب درمانی شرق گیلان دارای بخش هایی شامل، اورژانس تروما و سرپایی، آزمایشگاه، اطفال، آی سی یو، سی سی یو، جراحی مردان و زنان، داخلی مردان و زنان، درمانگاه تخصصی، درمانگاه مامایی، داروخانه، رادیولوژی، زنان و زایمان، سونوگرافی، فیزیوتراپی، مراقبت های ویژه نوزادان و اتاق عمل مجهز و پیشرفته می باشد./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.