تاریخ 1398/05/19     تعداد دفعات مشاهده 450 بار     ساعت 10:08:54     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی گروه داخلی در نشستی صمیمی با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، آمادگی خود را جهت کمک به حل مسایل و مشکلات دانشگاه اعلام کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ صبح امروز (شنبه) جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه با حضور در دفتر ریاست،  در نشستی صمیمی با سرپرست دانشگاه، آمادگی خود را جهت حل مسایل و موضوعات دانشگاه بیان داشتند.

دکتر سالاری با بیان اینکه بیشترین اعضای هیات علمی به گروه داخلی اختصاص دارد، گفت: خیلی خوشحالم که در خدمت جمعی هستم که یا دوران دانشجویی شاگرد آنها بودم یا در بیمارستان در کنار آنها کار می کردم و یا در دوران مسوولیتم در معاونت آموزشی فرایند جذب آنها انجام شده است.

وی ادامه داد: اعضای گروه داخلی بزرگترین هیات علمی دانشگاه هستندکه همکاری و نقش آنان می تواند در ارتقای دانشگاه بسیار موثر باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه در حال حاضر یکی از بدهکارترین دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشور هستیم، اظهار داشت: باید از ظرفیت ها و پتانسیل هایی که در استان و در سطح اعضای هیات علمی و سایر کارکنان دانشگاه وجود دارد، جهت برون رفت از وضعیت موجود استفاده کرد.

وی ادامه داد: فضای فیزیکی دانشکده پزشکی، امکانات رفاهی اعضای هیات علمی از زمان راه اندازی این دانشکده تاکنون به همان وضع باقی مانده است، در حالیکه تعداد اعضای هیات علمی امروز به بیش از 400 نفر رسیده اند.

دکتر سالاری تصریح کرد: بسیاری از معضلات دانشگاه از جمله نداشتن بیمارستان جنرال، مگا لب، ساختمان ستادی و ... چیزی نیست که بتوان در شرایط فعلی به آسانی حل نمود اما باید به دنبال راهکارها و راه حل های جدید بود.

وی تاکید کرد: با شناختی که از شما اساتید و اعضای هیات علمی گروه داخلی دارم، به عنوان یک دوست و همکار از شما می خواهم، مشاوره ها و راهنمایی های خود را از من دریغ نکنید.

در ادامه هر یک از اساتید و اعضای هیات علمی گروه داخلی به بیان دیدگاه ها خود پرداختند و آمادگی خود را جهت کمک به حل مسایل و مشکلات دانشگاه اعلام کردند.

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.