تاریخ 1398/04/30     تعداد دفعات مشاهده 709 بار     ساعت 20:37:01     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

در نشست هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان با روسای مراکز درمانی و مدیران شبکه های بهداشت و درمان، وضعیت تامین دارو و تجهیزات در مراکز درمانی گیلان بررسی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا )؛ در این نشست، دکتر ارسلان سالاری - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان - بهبود فرایند زنجیره تامین دارو و تجهیزات در مراکز درمانی را جهت کاهش زمان بستری و انتظار بیماران و ارتقای سلامت مردم، امری ضروری دانست و خاطرنشان کرد: نظارت مدیران بر کیفیت و کمیت ارایه خدمات و فرایند های اجرایی و اولویت بندی آن ها  می تواند منجر به تامین ، حفظ و سلامت جامعه شود.

وی افزود: برنامه ریزی صحیح جهت تامین دارو و تجهیزات در مراکز درمانی، مدیریت هزینه ها جهت خرید و توزیع  اقلام،  ارزیابی میزان بهره وری طرح خرید متمرکز دارو و تجهیزات در دانشگاه و  ارایه راهکارهای مناسب برای برون رفت از مشکلات پیش رو باید  مورد توجه قرار‌ گیرد.

دکتر سالاری، آینده  نگری بر اساس نیاز مراکز درمانی  و  رفع مشکلات اورژانسی دارو و تجهیزات را از الویت های زنجیره تامین دانست و گفت: بازمهندسی فرایند خرید متمرکز دارو و تجهیزات در دانشگاه جهت تسریع زنجیره تامین، استفاده از نظرات کاربران تجهیزات و متخصصین برای تامین تجهیزات، اتخاذ یک سیاست واحد برای همه مراکز تابعه، ضرورت مدیریت زمان، بهبود زنجیره تامین دارو و تجهیزات دانشگاه با در نظر گرفتن یک راهکار واحد، می تواند مثمر ثمر باشد.

وی تصریح کرد: در نظر گرفتن رویکرد منطقی جهت بهبود روند موجود، نظارت بر عملکرد واحدهای برون سپاری شده به ویژه توجه به درآمدهای اختصاصی و بررسی تجهیزات و اقلام داروهای مراکز درمانی که در حال حاضر تهیه آن ها ضروری است،  مورد تاکید می باشد. دکتر سالاری بر برنامه ریزی و نظارت دقیق تر در حوزه ستادی دانشگاه تاکید کرد و خاطرنشان کرد: برای ارتقای خدمت رسانی در مراکز درمانی باید ضمن تعامل مناسب ستاد با مراکز، عملکرد ستاد هم قابل دفاع باشد. در این خصوص، کاربران تجهیزات پزشکی و متخصصین می توانند بهترین مشاور و راهنما برای خرید با کیفیت و مناسب باشند.

شایان ذکر است؛ عصر امروز (یکشنبه)، جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور سرپرست و معاونان دانشگاه، روسای مراکز درمانی، مدیران شبکه های بهداشت و درمان گیلان و کارشناسان ذیربط ساعت ۱۷ تا ۲۰ در سالن اجلاس دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد و طی آن حاضران به بیان مسایل حوزه غذا دارو پرداختند. /ن

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.