تاریخ 1398/04/29     تعداد دفعات مشاهده 1349 بار     ساعت 18:33:20     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با ارسال پیامی ضایعه درگذشت دکتر هما کرمی- عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان را به خانواده آن مرحومه، جامعه پزشکی و خانواده بزرگ‌ دانشگاه علوم پزشکی گیلان تسلیت گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ):

متن پیام بدین شرح است؛

انالله و انا الیه راجعون

با نهایت تاسف و تاثر ضایعه درگذشت دکتر هما کرمی- عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان را به خانواده آن مرحومه، جامعه پزشکی و خانواده بزرگ دانشگاه علوم‌ پزشکی گیلان تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای آن مرحومه علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسالت می نمایم.

دکتر ارسلان سالاری

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان

دکتر هما کرمی همسر دکتر حسن کاوک پور رییس اداره بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه علوم پزشکی گیلان می باشد. روحش شاد.

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.