تاریخ 1397/09/16     تعداد دفعات مشاهده 175 بار     ساعت 09:03:49     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در پیامی سالروز حماسه 16 آذر و روز دانشجو را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به ویژه دانشجویان پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تبریک گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا) ؛ متن پیام به شرح زیر است؛

بسمه تعالی

دانشجو مظهر اقتدار و بالندگی یک ملت است. روحیه عدالت خواهی، استکبار ستیزی و ایستادگی جنبش های دانشجویی در مقابل زیاده خواهی های استعمارگران جهانی، روز تاریخی 16 آذر را در تقویم سیاسی ایران اسلامی پر فروغ نمود. بی شک، همت والای جوانان دانشجو در مسیر بصیرت و دانایی می تواند، منجر به توسعه و آبادانی کشور شود.

ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای جنبش دانشجویی، این روز بزرگ را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به ویژه دانشجویان پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.