تاریخ 1397/09/13     تعداد دفعات مشاهده 340 بار     ساعت 10:26:14     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

در پی استقرار صحیح و موفق سامانه یکپارچه مدیریت خرید ارزی و ریالی دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی، در گیلان، دانشگاه علوم پزشکی گیلان از سوی سازمان غذا و دارو، به عنوان مرکز پردازش اطلاعات دارو و تجهیزات کشور، انتخاب شد.

دکتر زهرا حصاری - غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، طی گفت  و گوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)، گفت: به دنبال طراحی، ساخت و بهره برداری از سرویس نرم افزاری خرید متمرکز دارو و تجهیزات مصرفی (سیماد درفک) در دانشگاه علوم پزشکی گیلان و اعلام آمادگی این دانشگاه در تهیه و تامین زیرساخت های سخت افزاری (سرور) مورد نیاز، سازمان غذا و دارو کشور، دانشگاه علوم پزشکی گیلان را به عنوان هاست سرویس نرم افزاری خرید متمرکز دارو و تجهیزات مصرفی  کشور انتخاب کرد. با انجام این مهم،  دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مرکز پردازش اطلاعات دارو و تجهیزات کشور، می شود.

دکتر زهرا حصاری، با اشاره به اجرای طراحی و ساخت سامانه یکپارچه مدیریت خرید ارزی و ریالی دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی، در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تصریح کرد: دریافت درخواست های بیمارستانی تحت پوشش به صورت الکترونیکی، امکان اتصال به HIS بیمارستان ها، نظارت بر موجودی انبارهای دارویی و استوک بخش های بیمارستان ها و امکان مدیریت درخواست ها بر اساس روند مصرف و میزان موجودی، از جمله مزایای این سامانه است.

وی خاطرنشان کرد: بهبود نظارت، کاهش زمان انتظار خدمات، کاهش میزان هزینه ها و ارایه خدمات در بستر الکترونیک از مزایای استقرار سامانه مدیریت متمرکز خرید دارو و تجهیزات، است.

پی نوشت: هاست (Host)  به معنی میزبان است و به محیط مجازی اطلاق می شود که بر روی یک سرور برای یک سایت تدارک دیده شده  و ممکن است بر روی یک سرور، بیش از 500 سایت میزبانی شود و تعداد سایت های روی یک سرور به قدرت پردازنده و رم و فضای سرور و همچنین میزان استفاده وب سایت ها از این منابع، بستگی دارد.

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.