تاریخ 1399/06/26     تعداد دفعات مشاهده 151 بار     ساعت 15:49:47     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در بازید از بخش‌های مختلف دانشکده پرستاری و مامایی حضرت زینب(ص) شرق گیلان، گفت: دانشگاه باید علاوه بر مهارتهای فنی، مهارت انسانی و ادراکی را به دانشجویان انتقال دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)، به نقل از مفداگیلان، دکتر فردین مهرابیان، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و هیات همراه، صبح امروز، چهارشنبه،  از  بخش های مختلف اداری، خوابگاهی و ورزشی دانشکده پرستاری مامایی حضرت زینب(س) شرق گیلان بازدید کردند.

در ادامه این بازدید، دکتر فردین مهرابیان در جلسه نظارت بر عملکرد واحدهای تابعه دانشگاه گفت:  با توجه به ساختار فرهنگی و آموزشی، افزایش رضایتمندی دانشجویان باید در اولویت برنامه‌های معاونت فرهنگی قرار گیرد.

وی ادامه داد: ما باید در کنار تحصیل برای دانشجویان برای انجام فعالیت های فرهنگی و ورزشی برنامه داشته باشیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خاطرنشان کرد: دانشگاه باید علاوه بر  مفاهیم و مهارت های فنی مهارت های انسانی و ادراکی را به دانشجو منتقل کند.

فردین مهرابیان با اشاره به ضرورت فعالیت‌ها در چارچوب امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد ‌و گفت: هر فرد، ابتدا باید از خود آغاز کند و پس از خودسازی و تحقیق و شرکت در امور معروف بتوانند نقش سازنده در جامعه داشته باشند.

در ادامه، میرزاجانی- رییس دانشکده‌های شرق گیلان به  ارایه گزارش فعالیتهای فرهنگی دانشکده، پرداخت.

حضور بر مزار شهید گمنام دانشکده، بازدیدسرزده از خوابگاه دخترانه فاطمیه در شهر لنگرود و بازدید از سالن ورزشی شهیدان لاهوتی از دیگر برنامه های این سفر بود./

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.