تاریخ 1399/04/09     تعداد دفعات مشاهده 93 بار     ساعت 08:12:49     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

مدیرامور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی نشستی با رییس و جمعی از مسوولان بیمارستان شهید بهشتی آستارا ، رفع کمبود وسایل حفاظت فردی کادر درمانی این بیمارستان را مورد تاکید قرار داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ نشست طاهره زاهد صفت - مدیرامور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان  با رییس بیمارستان،سوپروایزرین و مسوولان بخش های بیمارستان شهید بهشتی آستارا با محوریت ذیل برگزار شد.

تقدیر از زحمات و نقش آفرینی بی شائبه کارکنان پرستاری وسایر گروه های درمانی در بحران کرونا ، تلاش مستمر جهت تخصیص نیروی انسانی کادر پرستاری باتوجه به توسعه تخت در بخش هایccu, icu,بخش سرم تراپی ، تزریقات اورژانس و فعال شدن چهارمین اطاق عمل بیمارستان ، تلاش مستمر دانشگاه در راستای جذب مطمئن نیروهای پرستاری فعال در بحران کرونا، توجه اکید و واقع بینانه به بحث عدالت محوری و حق مدارانه در انتصابات و واگذاری مسوولیت های پرستاری در مراکز طبق دستورالعمل ارسالی انتصاب مدیران از وزارت بهداشت ، توجه به رفع کمبود وسایل حفاظت فردی کارکنان ،توجه همه مسوولان بخش ها و واحدها برای برگزاری جلسات درون بخشی با همکاران و دریافت نقطه نظرات و پیشنهادات و ایجاد انگیزه در کارکنان طی هماهنگی با تیم مدیریتی بیمارستان .

لازم به ذکر است :  در حاشیه برگزاری این نشست به سووالات جمعی از کادر پرستاری و پرستاران جذب شده در بحران کرونا  از سوی مدیریت امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان پاسخ داده شد./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.