تاریخ 1399/04/08     تعداد دفعات مشاهده 64 بار     ساعت 19:32:55     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

دومین داروخانه شبانه روزی شهر بندری و گردشگری آستارا به منظور دسترسی راحت مردم به دارو و تجهیزات، افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛  دومین داروخانه شبانه روزی آستارا با حضور دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و هیات همراه، در راستای خدمات رسانی بهتر به شهروندان و بیماران آستارایی،  در مقابل  بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا افتتاح شد.

وجود داروخانه شبانه روزی قابل دسترس یکی از نیازهای مبرم مردم در شهر آستارا بود، در حالی که این شهر مرزی و بندری طی این سالها تنها دارای  یک داروخانه شبانه روزی  بود که فاصله زیادی با بیمارستان داشت.

دکتر سالاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نباید دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی طولانی شود،  اظهار کرد: راه اندازی داروخانه شبانه روزی در شهر بندری آستارا یکی از نیازهای مبرم این شهر بود که در اولویت اقدامات حوزه سلامت   قرار گرفت.

به گفته وی، نیازهای شهر آستارا با توجه به مرزی بودن و گردشگر پذیر بودن شهرستان،  باید به صورت ویژه دیده شود و در این مسیر نباید از کوچکترین تلاش و کوششی دریغ کرد./

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.