تاریخ 1399/03/02     تعداد دفعات مشاهده 283 بار     ساعت 13:30:25     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ازافزایش آمارمبتلایان به فاسیولا در گیلان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وب دا )؛ دکتر آبتین حیدرزاده – سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به افزایش شمار مبتلایان به بیماری فاسیولا در گیلان گفت: از افرادی که به تشخیص پزشک خود نیاز به انجام آزمایش دارند خواست برای انجام تست ها به مراکز بهداشت مراجعه کنند.

دکترحیدرزاده با اشاره به افزایش شمار مبتلایان به بیماری فاسیولا در گیلان بیان کرد: تاکنون تست فاسیولا ۳۶ تن از گیلانیان مثبت شده است.

وی با تأکید بر اینکه بیماران برای انجام آزمایشات به مراکز بهداشتی درمانی معین شهرستان خود مراجعه کنند،خاطر نشان کرد: مبتلایان به این بیماری پس از مثبت شدن آزمایشات فاسیولا داروی موردنیاز را از مرکز بهداشت استان تهیه کنند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت:آزمایشات سرولوژی که خارج از سیستم مرکز بهداشت استان و آزمایشگاه رفرانس مورد تأیید وزارت بهداشت انجام می‌شود در بیش از نیمی از موارد نتیجه مثبت اما کاذب دارد ،لذا لازم است همه افراد توسط سیستم بهداشتی نیز مورد آزمایش قرار گیرند.

دکتر حیدرزاده درپایان بر لزوم جدی گرفتن پیشگیری از ابتلا به بیماری فاسیولیازیس تأکید کرد و‌ افزود: افرادی که مشکلات درد مبهم شکمی طولانی‌مدت به همراه هایپر ائوزینوفیلی و سابقه مصرف سبزی‌های محلی به‌صورت خام دارند بهتر است به مراکز جامع خدمات سلامت نزدیک محل زندگی‌شان جهت بررسی مراجعه کنند.

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.