تاریخ 1399/03/01     تعداد دفعات مشاهده 131 بار     ساعت 09:08:17     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

با توزیع پک تبرک آستان قدس رضوی از سوی خادمان حرم علی ابن موسی الرضا(ع) بین پرسنل اورژانس ،مدافعان سلامت اورژانس 115 مهمان خادمان امام رضا شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛  به همت کمیته فرهنگی، رفاهی، ورزشی اورژانس گیلان، در راستای حمایت از مدافعان سلامت نماینده آستان قدس رضوی و خادمان حرم علی ابن موسی الرضا(ع) عصر امروز، چهارشنبه ضمن حضور در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان،  پک و غذای متبرک به آستان رضوی را، بین مدافعان سلامت اورژانس گیلان توزیع کردند.
 لازم به ذکر است: این  برنامه معنوی با حضور رییس مرکز اورژانس گیلان و جمعی از مسوولان ، پرسنل ستادی و عملیاتی اورژانس 115 برگزار شد و در پایان  نماینده استان قدس رضوی از خدمات اورژانس گیلان تقدیر کرد./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.