تاریخ 1399/03/01     تعداد دفعات مشاهده 102 بار     ساعت 08:16:28     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نظر دارد کارگاه مجازی مالکیت فکری و ثبت اختراعات در حوزه علوم پزشکی را درتاریخ 10 خرداد 1399 برگزار نماید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا) ؛ به اطلاع اساتید و پژوهشگران دانشگاه می رساند معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نظر دارد کارگاه مجازی مالکیت فکری و ثبت اختراعات در حوزه علوم پزشکی را در تاریخ  10 خرداد  1399برگزار نماید.

گفتنی است جهت شرکت در کارگاه های آنلاین معاونت تحقیقات و فناوری ثبت نام الزامی است و علاقمندان می توانند از طریق لینک ثبت نام زیر اقدام نمایند.

وبینار در آدرس: http://webc.gums.ac.ir/salamat برگزار می گردد. لازم به ذکر است که جهت اخذ گواهی شرکت در کارگاه، لطفا با نام و نام خانوادگی کامل خود وارد سامانه وبینار شویدب/.

فرم ثبت نام آنلاین در کارگاه

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.