تاریخ 1399/01/05     تعداد دفعات مشاهده 78 بار     ساعت 14:35:15     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

9 واحد صنفی متخلف، به دلیل عدم توجه به هشدار های کارشناسان بهداشت محیط در شهرستان آستارا پلمب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا): دکتر نظام عباسی- مدیر شبکه بهداشت ودرمان آستارا با اعلام این خبر گفت: تعداد 9 واحد صنفی متخلف ، به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی  و عدم توجه به هشدار های کارشناسان بهداشت محیط  شهرستان  اقدام به فروش  مواد غذایی می کردند، که پس از مکاتبه با متصدیان این مغازه ها و عدم توجه  آنان به هشدار ها ی کارشناسان بهداشت محیط، مغازه این افراد پلمب شد.

دکتر عباسی افزود :با توجه به شرایط فعلی اجازه فعالیت به چای پزی ها و قلیان سرا ها و کبابی ها  و دیگر صنوف که اقدام به سرو غذا در محل می باشند، را نخواهیم داد و با خاطیان برخورد قانونی خواهد شد./ب

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.