تاریخ 1399/01/03     تعداد دفعات مشاهده 178 بار     ساعت 19:13:55     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

فرمانده لشکر عملیاتی مردم پایه ۱۶ قدس گیلان از اجرای رزمایش "شهدای عرصه سلامت" در روزهای ۵ تا ۷ فروردین در استان گیلان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا): سرهنگ بهروز دولتی با اعلام اینکه رزمایش پاکسازی، بهداشتی و درمانی با عنوان " رزمایش شهدای عرصه سلامت" در گیلان برگزار می‌شود اظهار داشت: این رزمایش با دستور فرماندهی کل و فرماندهی نیروی زمینی سپاه در پی دستور مقام معظم رهبری به ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌شود.

فرمانده لشکر عملیاتی مردم پایه ۱۶ قدس گیلان اظهار داشت: این رزمایش با محوریت قرارگاه غدیر شمال نیروی زمینی سپاه و با مشارکت تیپ نیروی مخصوص میرزا کوچک و لشکر عملیاتی ۱۶ قدس گیلان اجرا می‌شود.

دولتی با اشاره به حضور تیم‌های جنگ نوین لشکر عملیاتی ۱۶ قدس گیلان و تیپ نیرو مخصوص میرزاکوچک در رزمایش " شهدای عرصه سلامت" افزود: افزایش روحیه عمومی مردم و تمرین اقدامات پدافند بیولوژیک از جمله اهداف این رزمایش است.

وی با بیان اینکه لشکر عملیاتی ۱۶ قدس گیلان و تیپ نیرو مخصوص میرزاکوچک از نخستین روزهای شیوع کرونا اقدامات لازم برای مقابله با این ویروس رو آغاز کرده است خاطرنشان کرد: رزمایش شهدای عرصه سلامت در شهر رشت و همچنین محدوده جغرافیایی تحت فعالیت تیپ نیرو مخصوص میرزاکوچک انجام می‌شود.

فرمانده لشکر عملیاتی مردم پایه ۱۶ قدس گیلان ضمن تشریح اقدامات لازم‌الاجرا در رزمایش شهدای عرصه سلامت گفت: پاکسازی اماکن و معابر عمومی، رفع آلودگی اماکن حساس شهر، ایزوله کردن محل قرنطینه بیماران کرونایی و انتقال بیماران به کمک بهداری سپاه قدس گیلان از جمله این اقدامات است.

دولتی با اشاره به زمین برگزاری رزمایش شهدای عرصه سلامت در گیلان تصریح کرد: این رزمایش در روزهای ۵ تا ۷ فروردین در استان گیلان اجرا می‌شود./ب

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.