تاریخ 1399/01/02     تعداد دفعات مشاهده 223 بار     ساعت 22:28:56     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

علیرضا جهان بخش بازیکن گیلانی فوتبال، مبلغ 50 میلیون تومان به حساب ستاد هدایت کمک های مردمی بحران سلامت استان گیلان،جهت مقابله با بحران کرونا واریز کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ علیرضا جهان بخش بازیکن گیلانی فوتبال، مبلغ 50 میلیون تومان به حساب ستاد هدای کمک های مردمی بحران سلامت استان گیلان،جهت مقابله با بحران کرونا واریز کرد.

گفتنی است: ستاد هدایت کمک های مردمی بحران سلامت گیلان به همت جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( دکتر علی حمیدی مدنی-دکتر علی محمد زاده-دکتر علی منفرد-دکتر مرتضی رهبر طارمسری-دکتر امیررضا قایقران) تشکیل شد.

این ستاد با هدف جمع آوری و کانالیزه کردن کمک های مردمی برای رفع بحران‌های سلامت در گیلان، تهیه اقلام مورد نیاز و توزیع عادلانه کمک‌های جمع‌آوری شده بین مراکز بهداشتی و درمانی استان ایجاد شده است.

مردم می توانند کمک های نقدی خود را به شماره کارت ۵۸۹۴۶۳۱۱۳۱۱۳۱۱۳۶۴۰۰  واریز کنند.

همچنین شماره شبای IR 10130100000000287899100 و شماره حساب 287899100 در بانک رفاه شعبه گلسار رشت نیز برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی و هزینه آنها در جهت توسعه سلامت استان معرفی شده است./ب

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.