تاریخ 1398/09/11     تعداد دفعات مشاهده 167 بار     ساعت 13:35:38     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

همزمان با سالروز شهادت میرزا کوچک ( 11آذر ماه)، به همت مدیریت امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برنامه آموزشی تحت عنوان " جنبش احیا قلب میرزا کوچک در پارک قدس شهر رشت برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ طاهره زاهد صفت -  مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان هدف از ایجاد این جنبش را آموزش احیا پایه" Hands only CPR"در راستای اهمیت آموزش همگانی در سطوح مختلف جامعه و شهروندان عنوان کرد.

وی در ادامه،  در خصوص اهمیت یادگیری کمک های اولیه به ویژه  آموزش احیای پایه  مثل نحوه صحیح انجام یک ماساژ قلبی در موارد بروز اتفاقات در خارج از مراکز درمانی به ایراد سخن پرداخت .

دراین برنامه که  با همکاری مرکز فوریت های پزشکی، سوپروایزرین آموزش، آموزش سلامت و  پرستاران مراکز آموزشی ودرمانی شهر رشت  برگزار شد، به جمعی از شهروندان رشت، آموزش های احیای پایه ارایه شد./ن

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.