تاریخ 1398/09/10     تعداد دفعات مشاهده 65 بار     ساعت 08:55:30     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

به مناسبت هفته بسیج و هفته ملی دیابت، نمازگزاران نماز جمعه املش و روستاییان موسی کلایه خدمات درمانی و مشاوره ای رایگان دریافت کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ به مناسبت هفته بسیج و هفته ملی دیابت،  در قالب طرح شهید رهنمون به همت کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان املش، نمازگزاران  نماز جمعه شهرستان املش، خدمات رایگان شامل ویزیت، اندازه گیری فشار خون، انجام تست قند خون، مشاوره تغذیه،زنان و روان، دریافت کردند. در این برنامه بالغ بر چهارصد نفر از این خدمات بهره مند شدند.

همچنین در این هفته با هماهنگی سپاه منطقه، تعداد دو پزشک عمومی ، پزشک متخصص،کارشناس مبارزه با بیماری ها وکارشناس مامایی،  به نود نفر از اهالی منطقه، خدمات رایگان پزشکی و مشاوره ای ارایه کردند./ن

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.