متن کامل خبر
تاریخ 1398/09/09     تعداد دفعات مشاهده 156 بار     ساعت 11:25:40     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

در پانزدهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، 22فقره پروانه ساخت مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ در پانزدهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی که با حضور دکتر فیروز سرودی- سرپرست معاونت غذا و دارو و اعضای کمیته برگزار شد، تعداد 22فقره پروانه ساخت و یک فقره پروانه بهره برداری مورد بررسی قرار گرفت./ص  

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.

   
Close