تاریخ 1398/09/06     تعداد دفعات مشاهده 339 بار     ساعت 13:38:26     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، رعایت نکات بهداشتی را برای پیشگیری از آنفلوآنزا مورد تاکید قرار داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛

دکتر فردین مهرابیان- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه شیوع ویروس آنفلوانزا در سال جاری، یک ماه زودتر از موعد (مهرماه) در کشور و استان گیلان آغاز شده است، خاطرنشان کرد: این بیماری،  از طریق انتقال ویروس به دیگران منتقل می شود.

وی افزود: از ابتدای سال 98 تا پنجم آذر ، در استان گیلان حدود 1390 مورد  بیمار مبتلا به شبه آنفلوآنزا در گیلان گزارش شده و 401 مورد منجر به بستری شدند. از این تعداد 53 بیمار نیز مثبت و شش مورد فوتی که بیماری زمینه ای داشتند، گزارش شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه یاد آور شد:  در سال 97، از تعداد 1496 مورد مبتلا به شبه آنفلوانزا ، 137مورد مثبت  و 9 مورد فوتی گزارش شد.

دکتر مهرابیان  از شهروندان گیلانی خواست تا برای پیشگیری از بیماری آنفلوانزا، نکات بهداشتی زیر را رعایت کنند:

-دست­هایتان رابا آب و صابون بشویید و یا با محلول­های ضدعفونی کننده تمیز کنید.
-
حداقل دو بار شستن دست­ها لازم است.
  -
به خاطر داشته باشید که در حال حاضر آلودگی دست ها به ویروس یکی از دلایل انتشار سریع این بیماری می باشد.
  -
از لمس کردن چشم ها، بینی و دهان خودداری کنید، چون باعث انتقال ویروس می شود.
  -
اگر علائم بیماری را داشتید به پزشک مراجعه کنید و تا وقتی تب شما قطع نشده در خانه بمانید.
 --
عامل بیماری روی دست 2 تا 8 ساعت باقی می ماند و به وسایلی که دست می زنیم منتقل می شود.
-
فاصله حداقل یک متری را با دیگران حفظ کنید.
-
از حضور در مناطق شلوغ خودداری کنید.

- در صورت داشتن علایمی نظیر تب، سرفه، گلودرد، سردرد، لرز، کوفتگی بدن احساس خستگی، همچنین اسهال، استفراغ در بعضی از بیماران،  به پزشک مراجعه کنید.

- افراد مبتلا به دیابت، آسم، بیماری قلبی، زنان باردار، و افراد خیلی چاق در صورت ابتلا به آنفلونزا احتمال بیشتری وجود دارد که دچار عارضه شوند و باید بیشتر مراقب باشند.

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.