تاریخ 1398/08/17     تعداد دفعات مشاهده 199 بار     ساعت 12:08:25     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی گیلان از مصدوم شدن دو تن گیلانی در زلزله بامداد امروز خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ دکتر پیمان اسدی- مدیر مرکز و حوادث فوریت های پزشکی دانشگاه با بیان اینکه اورژانس 115 گیلان همیشه آماده خدمت رسانی و در حال آماده باش کامل می باشد،افزود: در پی وقوع زلزله 5.9 ریشتری اخیر در حال حاضر دو مصدوم از تالش گزارش شده است.

وی ادامه داد: به دنبال وقوع زلزله در ساعت 2.27 بامداد امروز ، جمعه دو تن از اهالی تالش  مصدوم و راهی بیمارستان شدند.

دکتر اسدی با بیان این مطلب که مصدوم اول مردی 27 ساله ، اهل تالش  و مصدوم دوم زنی 23 ساله اهل خلیف آباد تالش است است ، تصریح کرد: مصدومان با وقوع زلزله در حین فرار بر اثر  برخورد با شیشه، دچار پارگی شدید دست شدند که مصدوم اول طی تماسی با اورژانس 115 ، به بیمارستان شهید نورانی تالش منتقل شد.

مدیر مرکز و حوادث فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان یادآور شد: اورژانس 115 گیلان با 62 پایگاه شهری و جاده ای به صورت 24 ساعته در آماده باش کامل می باشد تا در صورت نیاز به مصدومان و بیماران خدمات ارایه نماید./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.