تاریخ 1398/07/17     تعداد دفعات مشاهده 163 بار     ساعت 13:36:51     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

همزمان با روز جهانی کودک، به همت گروه خیریه، جشن روز کودک در بیمارستان هفده شهریور برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)، صبح امروز به مناسبت روز جهانی کودک، با همراهی تیم مدیریتی بیمارستان هفده شهریور با همکاری گروه خیریه، در راستای ایجاد روحیه و نشاط، جشن روز جهانی کودک در بیمارستان هفده شهریور رشت برگزار شد.

این جشن با اجرای برنامه‌های شاد شامل قصه گویی، نمایش، مسابقه، اجرای برنامه‌های انگیزشی و اهداء هدیه همراه بود.

گفتنی است: روز کودک روزی است که به افتخار کودکان انتخاب شده است. کشور‌ها و سازمان‌های بین‌المللی مختلف، روز‌های متفاوتی را به عنوان روز کودک اعلام کرده‌اند؛ در ایران نیز ٨ اکتبر برابر با ١٦ مهر، به نام روز کودک نامگذاری شده است./ای

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.