تاریخ 1398/07/17     تعداد دفعات مشاهده 147 بار     ساعت 12:05:56     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

نمایشگاه بزرگداشت "هفته ملی کودک " با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پارک قدس رشت برپا شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا )؛ نمایشگاه بزرگداشت هفته  ملی کودک با شعار " آینده را باید ساخت " با هدف برجسته سازی اهمیت دوران کودکی و یژگی ها، نیازها و خواسته های کودکان امروز و هم افزایی فعالیت های دستگاه ها و نهادهای متولی کودک در سراسر کشور، در پارک قدس رشت برپا شد.

در این خصوص ضمن برگزاری مسابقه نقاشی در غرفه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مطالب آموزشی بهداشتی، بسته های سلامت و کتاب های ایمنی توسط کارشناسان واحد سلامت کودکان معاونت بهداشتی دانشگاه به کودکان ارایه شد.

نمایشگاه بزرگداشت هفته ملی کودک با داشتن ده غرفه به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان و با مشارکت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، آموزش و پرورش، بهزیستی، هلال احمر، محیط زیست، سازمان تبلیغات اسلامی گیلان، کمیته امداد ، اداره کل ورزش و جوانان صبح امروز، چهارشنبه در پارک قدس رشت برپا شد.

گفتنی است: 13 لغایت 19 مهرماه سال جاری به عنوان هفته ملی کودک" با شعار " آینده را باید ساخت " نامگذاری شده است./ص

لطفا برای جستجو در سایت عبارت مورد نظر را جستجو نمایید.